Kedves Vendégünk!

Engedje meg, hogy magam és munkatársaim nevében is köszöntsem Önt, és bízom abban, hogy széles kínálatunkból megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt.

A vállalkozás tevékenysége a vendéglátás és a rendezvényszervezés teljes körét átöleli. 2002-es alakulás óta a nyereség visszaforgatásával a minőségi fejlesztésekre és új szolgáltatások bevezetésére fordítottam nagy energiát. Így jöhetett létre a Pizzeria is, amely kínálatában már 30 féle pizza található. Ezen felül az ebédek házhoz szállításában is egyre nagyobb szerepet vállalunk községünkben.

A Honvéd Étterem, nemcsak Tápiószecsőn, hanem a környékbeli településeken is népszerű, hisz rengeteg rendezvény - ezen belül esküvő - lebonyolítására alkalmas. Az étterem hatalmas belső térrel és parkolóval rendelkezik. Ez a kettős teszi alkalmassá akár 300 ember vendéglátását!

A hétvége a fiataloké és a szórakozni vágyóké! Meghívott zenekarok szórakoztatják vendégeinket, de előfordulnak olyan esték is, amikor a vendégek egymást szórakoztatják a fergeteges hangulató kareoke partykon.

Abban, hogy mindezt elértem nagy szerepe van a családomnak és munkatársaimnak is. Az Ő támogatásuk, segítségük nélkül nem sikerült volna elérnem céljaimat.
Remélem, hogy nálunk eltöltött percei hozzájárultak a családi örömökhöz és a kellemes mindennapokhoz.

Üdvözlettel:
Kókai Gábor
 
Copyright © 2005 - Kiskókai - a vendéglátó. Minden jog fenntartva. | vendeglato@kiskokai.hu | 2251 Tápiószecső, Kátai út 93. Tel: 06-30-589-98-57